Gå til indhold
🇩🇰 Dansk webshop 🚚 Hurtig levering 📦 Gratis fragt over 2.000 kr. ☎️ 36 96 54 68
🇩🇰 Dansk webshop 🚚 Hurtig levering 📦 Gratis fragt over 2.000 kr. ☎️ 36 96 54 68

Retunering

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 30 efter leveringen. Efterfølgende har du 60 dage til at sende varen retur.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@møbelet.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Såfremt ordren vejer mindre end 20 kg. kan vi sende en returlabel gennem GLS. Ved ordrer over 20 kg. anbefaler vi f.eks. at du anvender danske fragtmænd. 

Adressen varen skal returneres til, kan variere afhængigt af produkt. Tag derfor kontakt til os, før du gør noget. Vi søger for at behandle din sag hurtigt og effektivt. 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Møbelet.dk at vurdere varens stand.

 

Opbevaring